Sluiten
Login
Bedrijven

iNN TENS klimaattechniek is actief als technisch service organisatie van gebouwtechnische klimaatinstallaties, koel- en vriesinstallaties en computerruimten in alle sectoren.

Ons dienstenpakket biedt een breed scala van mogelijke opties / diensten die vanzelfsprekend geheel worden aangepast aan de wensen en specifieke behoeften van enerzijds de installaties en anderzijds de specifieke eisen van elke klant. Flexibiliteit en gericht advies op maat naar onze opdrachtgevers is hetgeen wij ons voor ogen houden bij het adviseren, dimensioneren en selecteren van een systeem. Het klinkt goed, maar in dit no nonsens tijdperk, redt je het hier niet alleen mee. Een goed verhaal is, kwaliteit van het geleverd product is nog altijd doorslaggevend voor de wijze waarop opdrachtgevers het project - en dus de installateur - uiteindelijk beoordelen. Terecht vinden wij! Naast deze heldere visie zijn wij van mening dat groei van onze onderneming ondergeschikt is aan de kwaliteit van het door ons geleverde product. Wij zullen altijd grote waarde blijven hechten aan “korte lijnen” qua communicatie en het bewaken van geringe overhead. Aan dit concept wordt niet gemargendeerd.

iNNTENS Klimaattechniek is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen, vakkundig installeren en onderhouden van airconditioning systemen, warmtepompen én computerruimtekoeling. Door geheel merk-onafhankelijk te werken, kan iNNTENS Klimaattechniek altijd, ook voor specifieke ruimten, de meest geschikte apparatuur voor u selecteren of ontwerpen. Of het nu gaat om gecompliceerde industriële installaties of om een eenvoudig airco-wandsysteem, de meest geavanceerde technologie en onze vakkundige medewerkers, staan tot uw beschikking.

Vakkundige montage

Onze goed opgeleide en ervaren monteurs zorgen voor snelle en vakkundige installatie van uw systeem. Zij vormen de basis voor een goede probleemloze werking van uw airconditioner, een systeem waar u op kunt rekenen. En mocht er later een probleem zijn, dan is onze servicedienst 24 uur bereikbaar.